Vill du höja värdet på din bostad inför en försäljning? Utan att det för den delen ska kosta skjortan? Det finns många sätt att fräscha upp ett hus eller en bostadsrätt på – och förhoppningsvis även höja värdet i samma veva.

Ett sätt att höja värdet på kan vara att rätta till och polera ytskikten i hemmet. Slipa upp ett gammalt golv till exempel, eller byt ut ett gammalt linoleumgolv mot ett trägolv som kommer hålla länge. Bor du i huvudstaden oh letar efter hantverkare som kan hjälpa dig med detta är rådet att googla på golvläggning Stockholm och läsa recensioner för att sedan bedöma vilka som är rätt val för dig i din renovering.

Enklare reparationer för att höja värdet på bostaden

Det behövs inte alltid allt för mycket för att fräscha till bostaden inför försäljning. Du lockar garanterat till dig fler besökare till visningen genom att göra små förändringar som bättrar på helhetsintrycket. I Residence går det att läsa vidare om just detta:

Har du trägolv som börjar se lite slitet ut kan det vara en väl värd investering att slipa det. Ett tips är också att fräscha upp med nya knoppar och handtag till luckor och dörrar – Residence

Fler råd går det att få i Café där det skrivs om hur ett byte av trasiga, gamla persienner – till nya i trä, kan göra en stor skillnad på inredningen i ett rum. Snabbt och enkelt ser det plötsligt fräscht ut. Om du har en sliten toalett är rådet att även byta ut denna, då det gör mycket för helheten i badrummet.